Diétánk során, ha már úgy is változtatunk az étkezésünkön, próbáljunk
meg minél kevesebb feldolgozott ételt felhasználni. A legjobb az lenne,
ha teljesen ki is iktatnánk őket.
Sosem gondoltam volna, hogy ennyit lehet tanulni abból, hogy az ember eteti a gyerekét. A hozzátáplálással nem csak számára nyitottam meg egy új világot, hanem magamnak is.
A diéta szót hallva az emberek kínlódásra, éhezésre, önsanyargatásra gondolnak. Persze eleinte minden változás nehéz, de egy kis előkészülettel, ezek egyikével sem kell közelebbi ismeretséget kötnünk.
Teremi Szandra vagyok, 1 gyerekes anyuka, aki tejérzékenyként, pajzsmirigy alulműködő hashimotos-ként keresi a legegészségesebb, legfinomabb, legváltozatosabb étkezési lehetőségeket az egész családjának.
Szakmámat tekintve, nem vagyok sem szakács, sem cukrász… ahogy mindannyian, időnként én is elrontok egy-egy fogást, aztán tovább gondolkozom, hogyan lehetne azt jobbá tenni. Újságírói tanulmányokat folytattam, majd rádiós tapasztalatokra tettem szert.