Így élünk mi...

Próba

Ragyogj fel Utazó!

Diétánk során, ha már úgy is változtatunk az étkezésünkön, próbáljunk meg minél kevesebb feldolgozott ételt felhasználni. A legjobb az lenne, ha teljesen ki is iktatnánk őket.

Új világ a babával

Sosem gondoltam volna, hogy ennyit lehet tanulni abból, hogy az ember eteti a gyerekét. A hozzátáplálással nem csak számára nyitottam meg egy új világot, hanem magamnak is.

Diéta egyszerűen

A diéta szót hallva az emberek kínlódásra, éhezésre, önsanyargatásra gondolnak. Persze eleinte minden változás nehéz, de egy kis előkészülettel, ezek egyikével sem kell közelebbi ismeretséget kötnünk.

Első lépések

Teremi Szandra vagyok, 1 gyerekes anyuka, aki tejérzékenyként, pajzsmirigy alulműködő hashimotos-ként keresi a legegészségesebb, legfinomabb, legváltozatosabb étkezési lehetőségeket az egész családjának.

Szakmámat tekintve, nem vagyok sem szakács, sem cukrász… ahogy mindannyian, időnként én is elrontok egy-egy fogást, aztán tovább gondolkozom, hogyan lehetne azt jobbá tenni. Újságírói tanulmányokat folytattam, majd rádiós tapasztalatokra tettem szert.