Csirke pörkölt

1 kg csirkemell

1 db hagyma

liszt a habaráshoz (most 3 ek zöld banán és 1 ek tápióka keményítő)

300 g joghurt

szerecsendió

petrezselyem

fokhagyma

Megmostam a csirkemellett, majd felkockáztam.

Lepirítottam a hagymát és kb 3 gerezd fokhagymát, majd rátettem a csirkemellet.

Azt is lepirítottam, majd fűszereztem (só, szerecsendió, petrezselyem).

Jó sok szaftot szerettem volna, úgyhogy felöntöttem a vízzel, majd hagytam főni a húst.

Közben bekevertem a liszteket a joghurttal.

Mikor már puha volt a hús, beleöntöttem a keveréket. Ami az edény alján maradt, ahhoz tettem a meleg léből és azzal együtt kijött belőle a maradék is.

Hagytam kicsit összefőni őket, majd levettem a tűzről.

Most Éden prémiumos mindenmentes köles tésztával készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük