1 kg csirkemell
1 db hagyma
liszt a habaráshoz (most 3 ek zöld banán és 1 ek tápióka keményítő)
300 g joghurt
só
szerecsendió
petrezselyem
fokhagyma
Megmostam a csirkemellett, majd felkockáztam.
Lepirítottam a hagymát és kb 3 gerezd fokhagymát, majd rátettem a csirkemellet.
Azt is lepirítottam, majd fűszereztem (só, szerecsendió, petrezselyem).
Jó sok szaftot szerettem volna, úgyhogy felöntöttem a vízzel, majd hagytam főni a húst.
Közben bekevertem a liszteket a joghurttal.
Mikor már puha volt a hús, beleöntöttem a keveréket. Ami az edény alján maradt, ahhoz tettem a meleg léből és azzal együtt kijött belőle a maradék is.
Hagytam kicsit összefőni őket, majd levettem a tűzről.
Most Éden prémiumos mindenmentes köles tésztával készült.