Hagymás édesburgonya

1 kg édesburgonya

1 közepes hagyma

olívaolaj

citrom

1 kg édesburgonyát sütőpapírral bélelt tepsibe beteszem a sütőbe 200 fokon hőlégkeveréssel. Méretétől függően változik a sütési ideje. Ezek most nagyok voltak, úgyhogy kb ¾-ed óra kellett, mire át tudtam szúrni őket villával.

Közben a hagymát felkockáztam, olívaolajon lepirítottam (sót a vége felé rá szoktam tenni), majd a megsült édesburgonyákat meghámoztam és kockára vágva beletettem őket egy lábosba. Néhány csepp citromot csepegtettem rá és tűz fölött kevergetve kicsit összeérleltem őket.

One comment

  1. Visszajelzés:Sült kacsacomb (egyszerűen) – Igy élünk mi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük